Saturday, November 12, 2011

LELAKI PENDIAM ITU MACHO

memandangkan aq nea spesis catwomen sebab selalu jea lambat tidow....hidup student cmnea lah(walhal aq jea yg prgai pelik...hik4)...jeles seyhh tgk kwn2 aq tdoi awal2...aq sorg2 ja yg terkebil2 atas katil nea...nak on9 confirm2 aq malas..nak membaca lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la malas..hu3..nak buat entry nea pon aq malas tau..sekarang kemalasan amat menguasai diri aq.... x tau lah kenapa kan...


so alang2 aq malas meh update skt2..
pe yg aq nak cter adalah LELAKI PENDIAM ITU MACHO .. ngeh3
2 pendapat aq jea lah...dulu aq anggap lelaki pendiam nea adalah PENAKUT tp persepsi aq pasal lelaki pendiam nea makin berubah..sekarang aq rasa aq lelaki pendiam 2 lebih macho and misteri....kebanyakan lelaki yg pendiam nea akan melahirkan satu perasaan yg akan membuatkan kita rasa nak jea tau sal budak nea...cewah..(cam ad pnglaman je ek). kebanyakkan lelaki pendiam nea x semuanya pemalu n penakut...ssh jgk la nak jumpa lelaki yg pendiam pas2 malu2 jea bila jumpa ngan pempuan..kebanyakkan lelaki zaman sekarang nea mudah mesra gler kowt ngan pempuan walhal baru jea jumpa x sampai 5 minit..siap ketawa mengilai2 lg kot....Perangai mcm 2 okey jea tp bg aq, aq x suka lelaki mcm tu...mungkin pandangan manusia berbeza2 kan ..so aq rasa lelaki pendiam sangat-sangat MACHO....wahhhhhhhhhhhhhhhh..semangat g2...

pemalu=macho
pemalu+sweet sangat-sangat=macho 
pemalu+sweet=macho sangat-sangat
taraaaaaaaaa..formula macho..

p/s:aq makin gila..ha3..
sory merapu pagi2...^_^

Wednesday, November 9, 2011

bertuah kah saya....???

salam semua...
morning uollllsssssssssssssss
hari nea saya amat amat amat amat happy kerana banyak bnda happy yg berlaku hari ini...
amin...syukran....smua nea berlaku atas kehendakNYA...
saya amat2 bersyukur sekali..

pertama saya nak ucapkan tqvm to some one yg sudi jadi peneman saya...tanpa kamu mungkin saya akan kesedihan..cewahhhh...ilusm okey...

second saya nak ucapkan selamat berjaya kepada akak yana luna  and adk syafrina terrr saya yg sekarung nea sedang bertungkus lumus meraih vote saya nak menang. al maklumlah masuk contest semata2 nak menang BLACKBERRY ...kalau ad rezeki x kemana la akak n adkku...hu3..go0d luck okey...

lastly saya mohon agar kawan saya segera dijumpai yg telah hilang sejak 7 november lalu.....harap dia segera dijumpai.amin.....
nea adk aq NURUL SYAFRINA


nea akak aq NURUDAYANA

P/S: aq pon msuk sekali gak..ha3..tp x harap mng pon..huk3
harap salah sorg dr adk2 aq menang...
berbaloi2...
hope aq menang contest yg terdahulu..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeee
=)

jom click