Wednesday, October 26, 2011

keJIWANGan

test dah makin berlambak2..ditambah plak dengan aggsiment yang makin wujud. aq rasa smua x sempat nak buat.tambah2 lagi dengan test THAI.aq x tau lah nape aq nea ssh sgt nak reti bahasa THAI nea...bila ad jea dalam kls, aq rasa terpinggir kot..smua kawan2 aq ley baca dlm tulisan thai tp aq????
insyaallah aq mampu kot....................................

nak hilankan tension aq pon tgk la movie HEARTSTRING..



dalam citer nea aq sedar yg walau kita berpisah selama mana pon, kalau dah termaktub dia jodoh kita maka kita akn jumpa dia balik..sweet jea tgk cter nea...

best kowt cter nea..aq suka sgt2...
lepak2 jgk skunk jom stdy..
hik3...

Monday, October 24, 2011

SAYA NAK MENANG..

nak dijadikan cerita, aq ada masuk satu contest d fb..contest baju polo...haikal collection nea jual baju2 polo dgn harga yg okey2 la.........mula2 aq ingatkan x de sape2 nak msuk sebab pic x byak pon kan..bila dah rmai cm tipis lak peluang nak menang nea...dengan sokongan kwn2 aq pon go on jea lah...





TERMA N SYARAT2 PENYERTAAN...


1. Terbuka kepada semua PELANGGAN HAIKAL COLLECTIONS ( ONLINE SAHAJA)

2. Upload gambar " GAYA & ANDA bersama KOLEKSI HAIKAL COLLECTIONS****** penting ni .

3. Anda boleh menyertai lebih dari satu gambar tetapi mesti la gambar Koleksi baju berbeza

4. Anda perlu upload gambar anda di wall PAGE HAIKAL COLLECTIONS @ tagkan pic anda ke FB : Haikal Collections & Haikal Collections II
pihak kami akan letak dalam album " GAYA & ANDA " .

5. Setiap penyertaan perlu berserta DETAIL : NAMA , LOKASI gambar tersebut &TAGLINE ...

6. Peserta diberi kebebasan menekan " LIKE " dan Mempromosi gambar untuk mendapat "LIKE".. Anda boleh mula Undian , setelah pic anda berada didalam ALBUM GAYA & ANDA

7. Penyertaan yang "GAGAL " mematuhi syarat-syarat akan terbatal secara AUTOMATIC

8. Pemenang akan dikira : 50% dari " LIKE " & 50% dari markah PIHAK PENGURUSAN HAIKAL COLLECTIONS

9. Keputusan juri adalah Muktamad. Aduan atau rungutan tidak akan dilayan ..

10. Hadiah tidak boleh ditukar dengan Wang Tunai .

11. Baucer hanya sah untuk membeli di HAIKAL COLLECTIONS Dan Nilai Baucer termasuk Kos penghantaran .

. Tarikh Tutup Penyertaan : 31 OKTOBER 2011
. Tarikh Tutup Undian " LIKE " : 30 NOVEMBER 2011
. Baucer Expired : 31 DISEMBER 2011

Hadiah :

Pertama : Baucer RM 300.00 + SEUTAS JAM TANGAN

Kedua : Baucer RM 200.00 + SEBUAH BEG TANGAN

ketiga : Baucer RM 100.00


Hadiah Misteri : Untuk gambar GAYA & ANDA paling menarik & Kreatif berserta TAGLINE






SO harap2 ad peluang la aq nak menang kan.....


hik3







Sunday, October 16, 2011

MUNGKINKAH JADI N.Y.A.T.A????

angan2 aq dalam tahun nea adalah menukar handset...agak2 aq akan dapat x ek????sekarang teknologi makin canggih..nset pon banyak yg latest2 smpaikn rabun mataku menengoknye...w
smua lawa2 seyhhhhhh.....


aq hanya mampu gunakan nset nea jea beb....yg laen x mampu membelinya lagi..siankan aq...tp yg best sal BB sbb ad BBM (blackberry massenger)...



skt jea kowt frenz aq d bbm..banyak2 kang serabut lak kan...
pepon BLACKBERRY IS THE BEST...


nea plak produck terbaru nokia..NOKIA N9...lawa seyyhhh..aq berkenan plak....lebih2 lagi wrna pink..
bila la ley dpt nea????
kn buat part time job la nmpak gayenye...
hik3

p/s: kena bodek abang aq dulu la nmpak gayanye..
hik3

Saturday, October 15, 2011

virus

aq nea dah la pemalas nak berblogging..mula2 keyboard laptop aq susah nak tekan huruf M pastu ditambah plak masalah virus telah menyerang belog aq....OMG....
sampai skunk aq x tau nak buat cmna..x reti kot nak buang benda alah merah2 nea..sape punya kerja la bagi virus kat aq..dah la aq buta IT sikit..sikit jea beb..
sape2 yg pandai bab2 nea please help me okey...saya dah terkapai2 didalam lautan yg tidak ku ketahui..sorry merepek kejap...
JENG..JENG..JENG....
tulun lah saya okey..x reti nak buat dah nea...
huk4


oyeeehhhh...sekarang blog saya dah berwajah baru..semangat nak berblogging pon cam biasa-biasa aje...suam2 kuku..ha3...pemalas kan..biasalah...setelah bertungkus lumus mengelokkan blog sehingga terpaksa menyusahkan kawan saye..kesian plak dia..tp pepon saya berterima kasih la kepada kawan saya sebab membantu memulihkan belog yg uzur ini..tq my pren...hari nea aq cam biasa jea..bangun lambat(tau dek mak aq mampus ler...comfirm aq kn marah)hik3...bangun dah ler lewat pas2terus masak-masak tuk adik aq..siap masak aq tgk cter hindustan kejap, lepas 2 aq terus tdow...bertuah punya anak kan..asyik tdow jep..memang bagus..bangun2 tdow terus mkn durian..ha3..memang terbaik ler..sejak tinggal di hostel aq makin malas lak nak duk kat hostel, asyik nak balik rumah jea..bukan manja@anak mak okey..duk rumah best..bak ore kate 'RUMAH KU SYURGA KU". sebab aq x suka duk hostel x tau ler knape..hik3...mgkin byak sgt aktivity paranormal kot..aq kan lemah smangat sikit bab2 cmnea...

antara2 nye adalah...



harap2 benda nea dah x berlaku dan berkurangan..aq x sanggup menghadapi smua nea...
aq pon ad komen d situ....
 jam dah pukui 5, sebelum mak aq mai membebel baik aq tidow dulu..ZZZzzzzzzzzz
salam n morning semua...

jom click