Tuesday, January 31, 2012

suka suka


okey...first of all assalamualaikum semua...
2,3 hari nea aq tetiba jea nk buat suprise tuk someone
skunk dia bz so rasa2nye dia x kn bukak blog nea kowt..hu3



just nk belikan jam sebab dia x de jam....
dah decide nk beli warna hitam..^_^

Monday, January 30, 2012

next target......^_^

walaupon dah sebulan menempuh tahun baru tp semangat tahun baru tetap adooo..hu3..sebagai permulaan baru, aq nak beli jam..jam aq yg dulu telah hilang,so terpaksa la beli baru...0_o..so next target tuk bulan 2 nea..jeng2..

or

or


ad 3 wrna...x tau nak pilih yg mana..hu3
insyaallah aq akan dapatkan jam ini..sambil2 buat hadiah ....
ad byk masa lg tuk pikirkan yg mana aq nak pilih...o_0

Friday, January 13, 2012

TENTANG DHIA vs ONE LITRES OF TEARS

memandangkan hidup sebagai student nea x tentu so aq ad satu tabiat yg pelik iaitu susah nak tgk tb..dulu aq lah hantu tv bila ad kat rumah, sekarang nea aq lak yg x updated sal2 drama kt tv. kan semenjak dua nea ad kepoh sal drama tentang dhia kan, smua dah tgk aq jea blom tau. so aq pon meluangkan masa (wlaupon tgh exam) semata2 nak tgk BEST ke x drama nea. so lps tgk terbukti drama nea not bad la..last episod mmg aq nangis gler r..sedih kowt...drama nea byak tunjuk kat aq erti kesabaran la..best drama nea lg klau compare dgn ombak rindu..

                           CINTA TANPA RESTU UMPAMA JASAD TANPA NYAWA


movie yg terTIPTOP yg pernah aq tengok ONE LITRE OF TEARS. movie nea dr awal sampai akhir aq asyik nangis jea tau...movie nea banyak sedarkan aq tentang erti bersyukur dengan nikmat kurniaan ALLAH s.w.t. even kita hodoh, bodoh, lawa, cerdik, ape2 lah  yg penting bersyukur jea dengan apa yang tuhan bagi kan. klau bodoh ley blaja jadi pandai, yg hodoh ley cantikkan lagi dengan kecantikan perangai anda, so anda akan nmpak lawa la..kan3..setiap apa yang tuhan jadikan ad sebab dan musabab nye..^_^..klau sapa2 blom tgk movie nea tgk2 la yea...movie nea dah lama tp aq still suka tgk..dpt memberi motivasi dlm diri aq..

TUHAN duga kita kerana DIA tahu kita mampu hadapinya.
bila kita SUSAH ingatlah ad orang laen YANG LEBIH susah dr kita...

jom click